Komende evenementen

Sep
1
Sat
all-day Belgium Ducati Day @ Vliegveld Grimbergen
Belgium Ducati Day @ Vliegveld Grimbergen
Sep 1 all-day
Belgium Ducati Day @ Vliegveld Grimbergen | Grimbergen | Vlaanderen | Belgium
Op zaterdag 1 september organiseren we nog eens naar al oude traditie een treffen waar de Ducati Monster in het middelpunt zal staan ter ere voor zijn 25 jarig bestaan. Alle andere modellen zijn natuurlijk[...]
Join us
Follow Us
When:
July 6, 2018 @ 19:00
2018-07-06T19:00:00+02:00
2018-07-06T19:30:00+02:00
Where:
Ducati Gent
Oude Eedstraat 1
9810 Nazareth
Belgium
Clubavond on tour @ Ducati Gent @ Ducati Gent | Nazareth | Vlaanderen | Belgium

Elke 1ste vrijdag van de maand komen de leden van Ducaticlub.be samen voor een gezellige babbel. Tijdens deze avond krijgt u meer informatie over de aankomende activiteiten en ritten, circuitdagen, buitenlandse ritten, etc..

Zoals u kan zien gaat deze clubavond door bij een van onze sponsors en Ducati dealer, Ducati Gent waar we verwelkomd worden door Bart en Maaike.

Alle leden van Ducaticlub.be zijn uiteraard van harte welkom op onze clubavond en kunnen op deze meeting ook terecht met al hun vragen. Ook voor het afhalen van een DOC-kitje of lidkaart kan men hier terecht. Gelieve hiervoor wel eerst een seintje te geven. Wij hebben niet steeds alle DOC-kitjes en lidkaarten mee.

Deze avonden worden georganiseerd voor en door leden. Wie bepaalde aspecten aan bod wil laten komen, kan dit doen door een mail te sturen naar info@ducaticlub.be en dan nemen we dit op in de agenda.

DUCATICLUB.BE
Reeds meer dan 15 jaar officiële Desmo Owners Club

OPGELET! Het begin uur is aangepast naar 19u00.

Aangezien onze Rode Duivels het beter doen dan we hadden gedacht en ze tegen Brazilië spelen om 20u00 beginnen we om 19u00. Vanaf 20u00 zet Bart de voetbal op het scherm en kunnen we allen tegelijk naar de voetbal kijken. Ducati hoeft niet altijd motorrijden te zijn 😉 #eensietsanders

 

|