Komende evenementen

Apr
30
Sun
all-day Primaverarit 2017
Primaverarit 2017
Apr 30 all-day
Primaverarit 2017
De Primaverarit, georganiseerd door MGCB vzw waar we dit jaar, zoals reeds voorheen, aan deelnemen gaat ons via de Citadel in Namen, Dinant en de abdij van Maredsous rondleiden voor een rit van plus 300[...]
May
25
Thu
all-day Champagne weekend mei 2017
Champagne weekend mei 2017
May 25 – May 28 all-day
Champagne weekend mei 2017 @ Chamouille | Hauts-de-France | France
Onder het moto, gaan waar we nog niet geweest zijn, trekken we dit voorjaar op weekend naar de champagne streek. We vertrekken op donderdag en bollen +/- 300 km tot daar waar we dan 2[...]
Jun
4
Sun
all-day Bloesemrit langs de Maasvallei 2017 @ Ducati Zolder
Bloesemrit langs de Maasvallei 2017 @ Ducati Zolder
Jun 4 all-day
Bloesemrit langs de Maasvallei 2017 @ Ducati Zolder | Heusden-Zolder | Vlaanderen | Belgium
Op 4 juni worden we ‘s ochtends op het ontbijt verwacht bij Johan van Ducati Zolder. Van hieruit vertrekken we via rustige binnenwegen en verkennen we de landelijke wegen langsheen Maasvallei. De rit leidt ons[...]
Sep
20
Wed
all-day Buitenlandse reis Sardinië 2017
Buitenlandse reis Sardinië 2017
Sep 20 – Sep 28 all-day
Buitenlandse reis Sardinië 2017 @ Sardinia | Italy
Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland… allemaal heerlijke landen om met je Ducati te toeven? Zeker en vast! Maar… is dat DE reisbestemming van je dromen om je Italiaanse ros eens goed de sporen te geven?[...]
Join us
Follow Us

Vrij Rijden

Wanneer men spreek over Ducati neemt men snel het woord circuit in de mond. Ducati is dan ook niet weg te denken op een circuitdag, daar velen van ons graag eens echt willen knallen pikken we dan ook graag een circuitdag mee. Of het nu op Circuit Zolder, Spa-Francorshamps, Mettet of Croix is wanneer het weer goed is, is er geen reden om neen te zeggen.

Daardoor nemen we vaak deel aan circuitdagen, zodat we de sfeer, het clubgevoel, de concurrentie, enz.. graag willen delen met jullie vinden jullie onderdaan enkele voorbeelden van verschillende circuitdagen. Gezien niet alles gepost kan worden op één enkele webpagina, sturen we jullie onderaan door naar ons forum waar je verdere informatie kan vinden.

Als je hier klikt kan je al onze circuit-bezigheden op ons forum verder volgen.

Partners

Sinds 2012 hebben we 2 partners voor de trackdays. Voor DucatiClub.Be leden betekent dit dat er een korting vast hangt aan boekingen via deze organisaties.

Inter-Track

  • 20 mei FOLEMBRAY
  • 4 juni METTET
  • 10 augustus CROIX-EN-TERNOIS
  • 11 augustus CROIX-EN-TERNOIS
  • 17 augustus ECUYERS
  • 18 augustus ECUYERS
  • 31 augustus METTET
  • 1 september METTET

De andere circuitdagen zijn in samenwerking en kunnen we dus geen korting op geven.

EYBIS.com

Al onze leden hebben vanaf nù – zonder terugwerkende kracht – 10% korting op alle 2013 circuit events van EYBIS.com. Neem dus zeker ’s een kijkje op hun kalender. Dit jaar rijden ze in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland en Tsjechië, op Assen, Mettet, Le Mans, Magny-Cours, Dijon, Motorland Aragon, Estoril, Portimao, Nürburgring, Hockenheim en Brno.
Wil je ergens voor inschrijven en genieten van onze clubkorting, stuur dan een mailtje naar info@ducaticlub.be en we doen het nodige.

Motorsportscool Zolder

Sinds 2013 kunnen we ook Motorsportschool Zolder bij onze partners rekenen. Hier een beetje hetzelfde verhaal als bij EYBIS.com. Neem een kijkje op hun kalender en stuur ons een info@ducaticlub.be met je wensen en wij doen het nodige.

258914_4613685788030_1896328767_o