Komende evenementen

Dec
1
Fri
19:15 Clubavond met Karting @ JPR Indoor Karting
Clubavond met Karting @ JPR Indoor Karting
Dec 1 @ 19:15
Clubavond met Karting @ JPR Indoor Karting | Sint-Niklaas | Vlaanderen | Belgium
Om het jaar in schoonheid en met een vleugje snelheid af te sluiten, gaat onze volgende clubavond door bij JPR Indoorkarting te Sint-Niklaas. Zoals je al kan vermoeden gaan we eerst een kleine race rijden[...]
Feb
3
Sat
15:30 Nieuwjaarsfeest Ducaticlub.be 2018 @ Wima Bowling
Nieuwjaarsfeest Ducaticlub.be 2018 @ Wima Bowling
Feb 3 @ 15:30
Nieuwjaarsfeest Ducaticlub.be 2018 @ Wima Bowling | Schelle | Vlaanderen | Belgium
Ducaticlub.be gaat terug met de ballen smijten,net zoals vorig jaar. Ook dit jaar kiezen we terug voor bowlen gecombineerd met dinner à volenté. Dit alles zal, net zoals verleden keer, doorgaan bij Wima Bowling, Boomsesteenweg[...]
Join us
Follow Us

Calendar

Dec
1
Fri
Clubavond met Karting @ JPR Indoor Karting
Dec 1 @ 19:15
Clubavond met Karting @ JPR Indoor Karting | Sint-Niklaas | Vlaanderen | Belgium

Om het jaar in schoonheid en met een vleugje snelheid af te sluiten, gaat onze volgende clubavond door bij JPR Indoorkarting te Sint-Niklaas.
Zoals je al kan vermoeden gaan we eerst een kleine race rijden en nadien onze clubavond, zoals gewoonlijk, gezellig afsluiten tussen pot en pint.
De karting zal gereden worden in endurance stijl. Dit wil zeggen dat er een teams worden gevormd per twee personen. Gelieve aanwezig te zijn om 19u15 zodat de briefing zeker om 19u30 kan plaatsvinden.
Om 20u00 begint een kwalificatie van 10 minuten om de startvolgorde te bepalen, waarna we de race kunnen starten. Piloten kunnen onbeperkt wisselen tijdens de race.
Kostprijs voor 1 uur karting is 40€ per persoon. Het maximum aantal teams is 15, dus 30 personen. Dus hoe sneller je laat weten dat je mee wil doen, des te zeker ben je van een zitje. Uiterste inschrijving vrijdag 24 november!
Om zeker te zijn van je inschrijving, stuur een mail naar info@ducaticlub.be. Het aantal inschrijvingen zullen we op de facebook pagina up-to-date houden zodat jullie weten hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn.
De mensen die niet willen rijden, maar gewoon willen kijken zijn natuurlijk ook welkom. Hier is geen inschrijving voor nodig, gewoon afkomen.
Tot dan!

Feb
3
Sat
Nieuwjaarsfeest Ducaticlub.be 2018 @ Wima Bowling
Feb 3 @ 15:30
Nieuwjaarsfeest Ducaticlub.be 2018 @ Wima Bowling | Schelle | Vlaanderen | Belgium

Ducaticlub.be gaat terug met de ballen smijten,net zoals vorig jaar. Ook dit jaar kiezen we terug voor bowlen gecombineerd met dinner à volenté.
Dit alles zal, net zoals verleden keer, doorgaan bij Wima Bowling, Boomsesteenweg 35 te 2627 Schelle. (ex bowlingpaleis)
We beginnen om 16u00 met bowlen en dit t.e.m.18u00.
Dit wil dus zeggen dat we zeker een half uurtje voordien dienen aanwezig te zijn om schoenen te passen en banen te kiezen.
Vanaf 18u00 starten we met het diner waar je zoveel kan eten als je durft.
Het buffet is rijkelijk gevuld met vis, vlees, vegetarisch….dus voor elk wat wils!
De drank (parelwijn, wijn, water, pils, frisdranken, koffie en thee) tijdens de diner is inbegrepen in de prijs.
We hebben twee formules:
-bowlen en diner: 54,50€ per persoon
-enkel dinner: 46€ per persoon
Dus je kan kiezen wat je wil, indien je enkel wil komen eten is dit geen probleem.
Gelieve voor 12/01/2018 door te geven op info@ducaticlub.be met hoeveel personen u aanwezig gaat zijn en welke formule u kiest, bowlen en dinner of enkel dinner.
Wij vragen dan ook om het bedrag voor 12/01/2018 over te maken op de clubrekening BE95 3631 0591 6158, met als vermelding: nieuwjaarsfeest 2018
Tot dan!