Komende evenementen

Jan
10
Thu
all-day Bezoek Ducati Factory en Bologna @ Ducati factory
Bezoek Ducati Factory en Bologna @ Ducati factory
Jan 10 – Jan 13 all-day
Bezoek Ducati Factory en Bologna @ Ducati factory | Bologna | Emilia-Romagna | Italy
Zoals we reeds op de vorige clubavond hadden gemeld gaan we in januari naar Bolgna waar we een bezoek gaan brengen aan het museum, de fabriek en het centrum van Bologna. De planning is om[...]
Feb
2
Sat
19:00 Eindejaarsfeest
Eindejaarsfeest
Feb 2 @ 19:00
Eindejaarsfeest
Op zaterdag 2 februari organiseren we ‘s avonds, naar goede gewoonte, ons eindejaarsfeest. Deze keer gaan we iets doen wat in de geschiedenis van de Ducaticlub.be nog niet gebeurd is. Wat het is of waar[...]
Sep
1
Sun
all-day Belgium Ducati Day 2019
Belgium Ducati Day 2019
Sep 1 all-day
Belgium Ducati Day 2019
Na het enorme succes van verleden jaar organiseren we, terug op 1 september, de Belgium Ducaticlub Day. Na het in de kijker zetten van de Ducati Monster verleden keer is nu de beurt aan een[...]
Join us
Follow Us

Available for iOS Devices in iTunes and Android Devices on Google Play, WorldSBK offers to fans and motorsport professionals an application to enhance enjoyment of the 2016 MOTUL FIM Superbike World Championship, with improved functionality and a wide variety of contents as well as its new interface.

The new 2016 WorldSBK official application is the only app providing Live Audio Commentary, Live Timing and live tracking for each qualifying session and race of the MOTUL FIM Superbike World Championship.

The app provides these features in real time via your mobile or tablet device. Also providing the latest news and photos directly from the WorldSBK paddock, plus exclusive videos including highlights from every round.

The 2016 WorldSBK official application is a must have for fans.