Komende evenementen

Jan
10
Thu
all-day Bezoek Ducati Factory en Bologna @ Ducati factory
Bezoek Ducati Factory en Bologna @ Ducati factory
Jan 10 – Jan 13 all-day
Bezoek Ducati Factory en Bologna @ Ducati factory | Bologna | Emilia-Romagna | Italy
Zoals we reeds op de vorige clubavond hadden gemeld gaan we in januari naar Bolgna waar we een bezoek gaan brengen aan het museum, de fabriek en het centrum van Bologna. De planning is om[...]
Feb
2
Sat
19:00 Eindejaarsfeest
Eindejaarsfeest
Feb 2 @ 19:00
Eindejaarsfeest
Op zaterdag 2 februari organiseren we ‘s avonds, naar goede gewoonte, ons eindejaarsfeest. Deze keer gaan we iets doen wat in de geschiedenis van de Ducaticlub.be nog niet gebeurd is. Wat het is of waar[...]
Sep
1
Sun
all-day Belgium Ducati Day 2019
Belgium Ducati Day 2019
Sep 1 all-day
Belgium Ducati Day 2019
Na het enorme succes van verleden jaar organiseren we, terug op 1 september, de Belgium Ducaticlub Day. Na het in de kijker zetten van de Ducati Monster verleden keer is nu de beurt aan een[...]
Join us
Follow Us

Van 3 tot en met 5 juli vindt op het legendarische circuit van Spa Francorchamps het grootste evenement in Europa voor klassieke motoren plaats. Ontdek naast de actie op het circuit ook de Lifestyle Village op de paddock waar u kennis maakt met de  wereld van de Ducati Scrambler samen met ‘Magione’, de custom Scrambler uit handen van Belgische custombouwer Fred Krugger en de Tudor Fastrider horloge collectie geïnspireerd op de Ducati Scrambler.

Krugger, die ook aanwezig zal zijn op de Scrambler stand, was vrij om de Ducati Scrambler volgens zijn eigen unieke stijl en energieke design te interpreteren. Beginnend met een nieuwe positionering en design van de tank die de motor een agressievere uitstraling geeft, terwijl gelijkwaardige ronde vormen en lijnen van de brandstoftank teruggevonden kunnen worden in het custom zadel.

De originele 10-spaaksvelg achteraan wordt bevestigd aan een geheel nieuw ontworpen swing arm, waar ook de uitlaat, gemaakt uit verschillende originele Ducati uitlaten en custom demper, doorheen loopt. Door de vele accessoires die beschikbaar zijn voor de Scrambler koos Krugger ervoor het lage stuur te monteren en de aluminium voetsteunen, welke bevestigd zijn op een handgemaakt bevestigingssysteem, om zo aan te tonen dat Ducati customising op elk niveau toelaat middels de beschikbare Scrambler accessoires.

Het buitenleven, vrijheid en avontuur zijn de belangrijkste kenmerken voor de Tudor Fastrider horloges, de meest recente uurwerken als gevolg van Tudor’s samenwerking met de Italiaanse motorfietsfabrikant Ducati. Geïnspireerd door de wereld van de Ducati Scrambler is dit nieuwe horloge een reisgenoot die zowel technisch en opwindend is met een jeugdige en sportieve stijl.

Scrambler is een merk die motoren, kleding en accessoires omvat. De Ducati Scrambler is beschikbaar is vier versies, Icon, Urban Enduro, Full Throttle en Classic, die slechts het topje van de ijsberg zijn om aan de verwachtingen en smaak van verschillende motorrijders te voldoen. Dankzij het grote aanbod aan accessoires kan iedereen z’n eigen Scrambler ontwerpen. De Ducati Scrambler is geen vintage motor maar eerder het ideale resultaat van hoe de beroemde motor uit Borgo Panigale eruit zou zien moest de productie ervan nooit gestopt zijn.

Voor meer info en tickets ga naar www.bikersclassics.be

 scrambler-Krugger-9 TUDOR FASTRIDER Horloge klein kruger