Komende evenementen

Jan
10
Thu
all-day Bezoek Ducati Factory en Bologna @ Ducati factory
Bezoek Ducati Factory en Bologna @ Ducati factory
Jan 10 – Jan 13 all-day
Bezoek Ducati Factory en Bologna @ Ducati factory | Bologna | Emilia-Romagna | Italy
Zoals we reeds op de vorige clubavond hadden gemeld gaan we in januari naar Bolgna waar we een bezoek gaan brengen aan het museum, de fabriek en het centrum van Bologna. De planning is om[...]
Feb
2
Sat
19:00 Eindejaarsfeest
Eindejaarsfeest
Feb 2 @ 19:00
Eindejaarsfeest
Op zaterdag 2 februari organiseren we ‘s avonds, naar goede gewoonte, ons eindejaarsfeest. Deze keer gaan we iets doen wat in de geschiedenis van de Ducaticlub.be nog niet gebeurd is. Wat het is of waar[...]
Sep
1
Sun
all-day Belgium Ducati Day 2019
Belgium Ducati Day 2019
Sep 1 all-day
Belgium Ducati Day 2019
Na het enorme succes van verleden jaar organiseren we, terug op 1 september, de Belgium Ducaticlub Day. Na het in de kijker zetten van de Ducati Monster verleden keer is nu de beurt aan een[...]
Join us
Follow Us

Heeft u al enige ervaring en wilt u uw vaardigheden verbeteren? De Intro-cursus is ideaal om meteen het beste gevoel tussen u en uw motor te creëren. Wilt u bewuster de weg opgaan? Kies de Precision-cursus om uw vaardigheden te perfectioneren en probeer aan het einde van de dag het circuit. Droomt u ervan om een dag als professionele coureur door te brengen? Carlos Checa, een eersteklas instructeur bij de Champs Academy-cursus, wacht op u op het circuit van Mugello om zijn geheimen met u te delen. Houdt u van reizen terwijl u het vrijheidsgevoel ervaart dat alleen een motor u kan geven? De Ducati Multistrada Techride-cursus is bedoeld om u voor te bereiden op elke situatie die u op de weg of off-road kunt tegenkomen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de rijtechnieken die de nieuwe Multistrada 1200 u geeft. De Ducati Riding Experience wacht op u, kies nu uw ideale cursus!

http://dre.ducati.it/en/courses/