Komende evenementen

Jan
10
Thu
all-day Bezoek Ducati Factory en Bologna @ Ducati factory
Bezoek Ducati Factory en Bologna @ Ducati factory
Jan 10 – Jan 13 all-day
Bezoek Ducati Factory en Bologna @ Ducati factory | Bologna | Emilia-Romagna | Italy
Zoals we reeds op de vorige clubavond hadden gemeld gaan we in januari naar Bolgna waar we een bezoek gaan brengen aan het museum, de fabriek en het centrum van Bologna. De planning is om[...]
Feb
2
Sat
19:00 Eindejaarsfeest
Eindejaarsfeest
Feb 2 @ 19:00
Eindejaarsfeest
Op zaterdag 2 februari organiseren we ‘s avonds, naar goede gewoonte, ons eindejaarsfeest. Deze keer gaan we iets doen wat in de geschiedenis van de Ducaticlub.be nog niet gebeurd is. Wat het is of waar[...]
Sep
1
Sun
all-day Belgium Ducati Day 2019
Belgium Ducati Day 2019
Sep 1 all-day
Belgium Ducati Day 2019
Na het enorme succes van verleden jaar organiseren we, terug op 1 september, de Belgium Ducaticlub Day. Na het in de kijker zetten van de Ducati Monster verleden keer is nu de beurt aan een[...]
Join us
Follow Us
  • De “Scrambler You Are” videocontest is van start gegaan
  • Een deskundige jury zal beslissen wie de eerste prijs van 5.000 euro ontvangt; drie andere prijzen zullen uitgereikt worden aan talentvolle regisseurs van over de hele wereld, om ze te betrekken bij het Scrambler project
  • Ducati zal één filmmaker kiezen om mee te werken aan een korte film over de Scrambler

“Scrambler You Are” is een internationale videocompetitie – georganiseerd door Ducati, in samenwerking met de Friends of the Future Film Festival Association – die filmmakers een geweldige kans biedt om te illustreren waar het bij de Scrambler om gaat: een wereld vol plezier, creativiteit en vrijheid van meningsuiting.

De eerste editie van deze unieke wedstrijd staat open voor alle filmmakers ouder dan 18 jaar. “Scrambler You Are” is bedoeld als showcase voor audiovisuele werken, gemaakt door jonge regisseurs uit de hele wereld met behulp van moderne digitale technologie. Het doel is om creativiteit, flair en originaliteit te belonen.

De “Scrambler You Are” wedstrijd zal regisseurs een kans bieden om hun eigen lifestyle te uiten en door middel van hun video’s, hun emoties en ervaringen die de Scrambler zo onweerstaanbaar maken, te illustreren. Met de nadruk op dat de Scrambler een motorfiets is voor de vrije en creatieve geest, en voor iedereen die hierop heeft gewacht en al jaren van droomt.

Van 30 juni tot 6 oktober kunnen deelnemers alle informatie over de wedstrijd downloaden op www.scramblerducati.com/scrambleryouare. Vanaf 20 juli kunnen zij hun video uploaden, deze video moet tussen de 60 en 120 seconden lang zijn.

De video’s worden beoordeeld door twee jury’s: een online jury, die een stem uitbrengt via de website www.scramblerducati.com/scrambleryouare tussen 20 juli en 20 oktober 2014 en een officiële jury bestaande uit professionals uit de film- en marketingwereld.

Een totaal geldbedrag van 8.000 euro zal als volgt worden verdeeld: de eerste prijs van 5.000 euro zal worden uitgereikt door de officiële jury, een tweede prijs van 2.000 euro wordt ook toegekend door de officiële jury en de winnaar van de derde prijs van 1.000 euro wordt besloten door de online stemmen.

Een vierde ‘speciale prijs’ zal worden toegekend door Ducati: één gekozen filmmaker zal worden gevraagd om mee te werken met het bedrijf om een korte film over de Scrambler te maken.

Om op de hoogte te blijven van de wedstrijd en om alle video’s te zien gaat u naar http://www.scramblerducati.com/scrambleryouare of de Facebook pagina https://www.facebook.com/scramblerducati en deel uw berichten met de hashtags #scramblerducati en #scrambleryouare.

The Scrambler universe is coming: express yourself!